Babagan kita

Perusahaan Pengembangan Internasional Huaihai dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Xuzhou (Tingkat Nasional) Taman Industri Huaihai Zongshen.

Huaihai Holding Group, lair ing taun 1976, wis komitmen karo riset teknologi lan pangembangan, pabrikan, lan layanan penjualan ing bidang kendaraan cilik lan mobil listrik anyar luwih saka 40 taun, kanthi bisnis utama nutupi kendharaan Cilik, Listrik, aksesoris Inti , Bisnis ing luar negeri, lan finansial Modern. Ngemu 3 merek utama Huaihai, Zongshen lan Hoann, Huaihai Holding Group nduwe total 27 anak perusahaan lan basis manufaktur ing Xuzhou, Chongqing lan papan liyane, uga basis luar negeri ing Pakistan, India, Chili, Peru, lan Indonesia. Total aset lan skala bisnis klompok wis ngluwihi 10 milyar RMB, rangking ing antarane 500 Perusahaan Swasta Cina Top lan 100 Perusahaan Top ing Provinsi Jiangsu. Jaringan pemasaran klompok kasebut nyakup 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Volume penjualan pasar wis dadi nomer 1 ing industri iki sajrone 14 taun berturut-turut, No.1 ing ekspor kendaraan cilik, lan nomer 1 ing industri kendaraan logistik. Nganti pungkasan taun 2020, produksi kumulatif lan volume penjualan kendaraan cilik tekan 21,8 yuta unit, sing menehi label dhewe minangka pemegang rekor Guinness ing dunya lan pimpinan global kendharaan cilik.

500

500 Perusahaan Swasta Cina paling apik

500

100 Perusahaan Paling Ndhuwur ing Provinsi Jiangsu

500

3 Perusahaan Pembayar Pajak Paling Dhuwur ing Kutha Xuzhou

Huaihai Holding Group minangka perusahaan sing apik ing Industri Mekanik Tiongkok, Perusahaan Manajemen Modern ing industri mekanik Tiongkok, Perusahaan Nasional Swasaya Nasional, Enterprise Tingkat Baru & Hi-tech Nasional, Perusahaan Pribadi Teknis ing provinsi Jiangsu, sing menang Jiangsu Quality Award, Banget Perusahaan Swasta ing provinsi Jiangsu; rangking ing 100 Perusahaan Swasta Tionghoa paling dhuwur, 100 Pedagang Provinsi Jiangsu paling dhuwur, 3 Perusahaan Industri paling dhuwur ing Xuzhou, 3 Wajib Pajak ndhuwur ing Xuzhou.

Standar Nasional

Standar Internasional

Perusahaan kasebut wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14000, sertifikasi sistem manajemen kesehatan & keselamatan profesional OHSAS18001, sertifikasi 3C produk paksa nasional, akreditasi laboratorium tingkat nasional lan sertifikasi produk standar internasional diadopsi.