Pratinjau Langsung

  • Upacara peluncuran kendaraan penumpang Lithium "Hi-Go".

    Upacara peluncuran kendaraan penumpang Lithium "Hi-Go".

    Dear importir, distributor lan konsumen pungkasan: Matur nuwun kanggo terus support lan dateng ing Huaihai Holding Group.Huaihai Global bakal siaran langsung upacara peluncuran kendaraan penumpang lithium "Hi-Go" ing Facebook jam 8:30, 12 Januari 2022 (Rebo), wektu Beijing....
    Waca liyane