Sumber Daya Manusia

59cd98dc59d28

Kawicaksanan sumber daya manungsa

Huaihai International Development Corporation minangka anak perusahaan saka Huaihai Holding Group. Perusahaan kita dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Xuzhou (Tingkat Nasional) Taman Industri Huaihai Zongshen. Kita minangka perusahaan multinasional sing khusus kanggo pengembangan lan riset, produksi, penjualan lan saluran jaringan motor, kendaraan listrik lan aksesoris. Produk utamane diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah kayata Afrika, Asia, lan Afrika Selatan, kanthi ekspor tahunan USD 50 juta. Perusahaan kita ngetutake strategi "sabuk, siji dalan, pangembangan jaban rangkah", perusahaan njupuk merek independen lan saluran penjualan sing sampurna minangka kaunggulan kompetitif. Ing 2-3 taun sabanjure, kita bakal nggawe 3-5 basis manufaktur lan luwih saka 10 kantor kanggo dadi perusahaan benchmark ing China.

Kanthi tema perdamaian lan pembangunan, jagad iki dadi luwih kompetitif ing bidang ekonomi lan sains lan teknologi. Ing lingkungan ekonomi pasar sing saya diwasa, persaingan global ing antarane perusahaan, ing analisis pungkasan yaiku kompetisi kawicaksanan manungsa, yaiku kualitas staf lan pengembangan sumber daya manusia lan tingkat manajemen persaingan kompetitif. Bakat minangka dhasar perusahaan, minangka sumber daya sing paling larang regane lan penentu kelangsungan lan pangembangan perusahaan. Kanggo saben Perusahaan sing berkembang kanthi cepet lan aktif melu kompetisi internasional kudu fokus karo sumber daya pangembangan ekonomi ing manajemen efektif lan pangembangan sumber daya manungsa lan sumber informasi.

Manajemen sumber daya manungsa ing Huaihai tundhuk karo konsep ekonomi pasar lan menehi jaminan kanggo pangembangan Huaihai kanthi cepet.

Kirim CV menyang huaihaihaiwai@126.com

Manajer perdagangan manca negara

Syarat posisi:

Kanthi luwih saka 3 taun pengalaman kerja adol dagang, kenal karo proses bisnis perdagangan asing

Semangat kerja sama tim sing apik, kemampuan sinau sing kuat, gelar perguruan tinggi utawa luwih dhuwur, lulus saka jurusan Inggris, jurusan perdagangan internasional, jurusan pemasaran utawa jurusan administrasi bisnis.

CET6 utawa ndhuwur.

Operasi e-commerce lintas batas

Syarat posisi:

Wis ngerti lingkungan operasi lan aturan dagang platform dagang online perusahaan.

Mahir ing aturan alus, tautan tukar, promosi email, promosi SNS, promosi BBS lan cara promosi liyane.

Dilengkapi karo ilmu dhasar Inggris.

Layanan sawise didol

Syarat posisi:

Paling ora 3 taun pengalaman ing layanan sawise-adol ing perdagangan asing.

Gelar perguruan tinggi utawa ndhuwur, adaptasi karo kahanan kerja jangka panjang ing luar negeri.

Dilengkapi ilmu dhasar inggris.

Manajemen aksesoris

Syarat posisi:

Paling ora 3 taun pengalaman manajemen aksesoris ing industri perdagangan manca.

Gelar perguruan tinggi utawa ndhuwur, dilengkapi katrampilan nulis sethithik.

Dilengkapi ilmu dhasar inggris.

Urusan dokumen lan kosom

Syarat posisi:

Paling ora 3 taun pengalaman ing dokumen lan urusan bea cukai ing perusahaan perdagangan asing.

Gelar sarjana utawa ndhuwur, jurusan perdagangan internasional, administrasi bisnis, CET4 utawa luwih dhuwur.

Akuntansi biaya

Syarat posisi:

Luwih saka 3 taun pengalaman makarya ing industri perdagangan mekanik utawa manca, kenal karo finansial internasional, perpajakan, lsp.

Gelar kolega utawa ndhuwur kanthi jurusan manajemen akuntansi lan finansial.

Sing duwe pengalaman ing manajemen biaya luwih disenengi.