R&D

Riset lan Pangembangan Teknis

Wis dirating minangka Laboratorium nasional, pusat teknologi provinsi lan perusahaan teknologi dhuwur lan anyar Jiangsu

Riset

Pabrikan

Dodolan

Layanan

Manufaktur apik banget

Perusahaan kita fokus ing riset lan ngembangake sistem E-nyopir kanthi konsep pangembangan teknologi sing unggul, ilmu pengetahuan masa depan bakal nggawe basis R&D ndhuwur sistem nyopir kendaraan E.Perusahaan kasebut lulus sertifikasi sistem manajemen loro ISO 9001:2008 lan ISO 14001:2004 lan produk wis lulus sertifikasi 3C lan CE.Perusahaan kasebut wis diganjar karo "Perusahaan Teknis Swasta Provinsi Jiangsu" "Perusahaan Teknologi & Anyar Nasional" lan pusat R&D minangka "pusat riset teknik teknik nyopir kendaraan listrik Provinsi Jiangsu", akeh produk kanthi judhul "Provinsi. Produk Anyar & Hi-Tech" lan "Produk merek terkenal saka Provinsi Jiangsu".

Kontrol kualitas

Dipuntedahaken iman saka "Tetep waspada, kontrol proses, nambah kabeh wektu kanggo nggayuh kasampurnan", kita push hard liwat Manajemen QC kanggo ketemu syarat pelanggan, kita fokus ing kualitas lan nindakake TQM & HPS kanggo kontrol kualitas irit, nambah kualitas. terus-terusan saka papat aspek kanggo nambah kepuasan pelanggan, kalebu "Quality Duty Consciousness, Quality Work, Quality Product, Quality Management System" .We netepake telung standar minangka perusahaan ndhuwur industri kalebu "standar teknologi, standar produk, standar manajemen" lan nglakokake kanthi efisien.Produk kasebut wis lulus sertifikasi 3C lan CE.Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO 9001:2008 lan ISO 14001:2004 lan terus-terusan ningkatake sistem kontrol kualitas tingkat internasional kita.

Strategi Pangembangan

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Pangembangan kerjasama-kompetitif liwat sumber daya terpadu

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Pengembangan "Sabuk lan Jalan" ing luar negeri

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Pangembangan pelengkap liwat kombinasi industri finansial”

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

pangembangan strategis dening operasi merek

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Pangembangan swara kanthi rong platform ndhuwur `dukungan

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Pangembangan ilmiah kanthi ngoptimalake industri

Ningkatake pangembangan layanan sing berorientasi wong

Pangembangan kanthi optimasi pola