R&D

Riset lan Pengembangan Teknis

Wis diarani Laboratorium nasional, pusat teknologi provinsi lan perusahaan teknologi tinggi lan anyar Jiangsu

Panaliten

Pabrik

Adol

Layanan

Manufaktur Banget

Perusahaan kita fokus ing riset lan pangembangan sistem E-nyopir kanthi konsep pangembangan teknologi, ilmu pengetahuan mbesuk kanggo nggawe basis sistem E-nyopir R&D paling dhuwur. Perusahaan lulus ngatur sertifikasi sistem kanggo ISO 9001: 2008 lan ISO 14001: 2004 lan produk kasebut wis lulus sertifikasi saka 3C lan CE. Perusahaan iki dianugerahi "Perusahaan Teknis Pribadi Provinsi Jiangsu" "Perusahaan Nasional & Hi-Tech Nasional" lan pusat R&D minangka "pusat riset teknik teknik teknik kendaraan mengemudi Provinsi Jiangsu", akeh produk sing diarani "Provinsi Produk Anyar & Hi-Tech "lan" produk merek terkenal ing Provinsi Jiangsu ".

Kontrol Kualitas

Kanthi ngetrapake kapercayan "Tetep waspada, proses kontrol, tingkatake kabeh wektu kanggo nggayuh kesempurnaan", kita meksa manajemen QC supaya bisa nyukupi kebutuhan para pelanggan, kita fokus marang kualitas lan nindakake TQM & HPS kanggo ngontrol kualitas kanthi efisien, nambah kualitas terus-terusan saka patang aspek kanggo nambah kepuasan pelanggan, kalebu "Kesadharan Tugas Mutu, Kualitas Kerja, Kualitas Produk, Sistem Manajemen Mutu" .Kami netepake telung standar minangka perusahaan industri utama kalebu "standar teknologi, standar produk, standar manajemen" lan nglakokake kanthi efisien. Produk kasebut wis lulus sertifikasi saka 3C lan CE. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi saka ISO 9001: 2008 lan ISO 14001: 2004 lan kanggo terus ningkatake sistem pengendalian kualitas level internasional utama

Strategi Pangembangan

Promoting people oriented service development

Mromosiaken pangembangan layanan sing berorientasi kanggo wong

Promoting people oriented service development

Pangembangan kerjasama kompetitif liwat sumber daya integral

Promoting people oriented service development

Pangembangan njaba "Sabuk lan Dalan"

Promoting people oriented service development

Pangembangan tambahan liwat kombinasi industri finansial ”

Promoting people oriented service development

pangembangan strategis kanthi operasi merek

Promoting people oriented service development

Pangembangan swara kanthi dhukungan saka rong platform ndhuwur

Promoting people oriented service development

Pangembangan ilmiah kanthi ngoptimalake industri

Promoting people oriented service development

Pangembangan adhedhasar optimisasi pola