Tonggak sejarah

1976

Didirikan ing taun 1976 karo Pabrik Kendaraan Xuzhou Liangshankou minangka bekas perusahaan, Huaihai Holding Group minangka perusahaan manufaktur kendaraan mini paling mumpuni ing lapangan

1987

Registrasi "Huaihai" Brand dadi saksi sejarah pangembangan Industri Kendaraan Mini Cina

1996

Pembentukan Grup Holding Huaihai, Provinsi Jiangsu

2003

Dhasar afiliasi, Jiangsu Zongshen Company. Kanthi investasi macem-macem $ 15,1 yuta dolar kanggo nggayuh pangembangan 100% ing nilai lan output, minangka keajaiban industri

2005

Konstruksi kaping 2 Jiangsu Zongshen didhukung investasi $ 30,3 yuta dolar saka klompok kasebut kanggo nggayuh 30,0000 set kapasitas produksi sepeda motor lan mbentuk kekuwatan perusahaan level paling dhuwur ing industri iki.

2006

Kanthi volume penjualan paling dhuwur ing pasar domestik, Perusahaan Jiangsu Zongshen dadi pabrikan becak motor paling gedhe ing China.

2008

Kanthi investasi $ 83,41 yuta dolar nyumbang marang konstruk kaping 3 Jiangsu Zongshen, dhasar digawe kanggo nggayuh kapasitas output yuta lan perusahaan nomer 1

2009

Dipimpin dadi Perusahaan Grup Tingkat Nasional, "Huaihai" dadi pimpinan lan standar ing industri.

2010

Kanthi investasi $ 15,1 yuta dolar tumrap konstruksi Jiangsu Zongshen kaping 4 lan bangunan teknologi sing nutupi 140000 meter persegi, perusahaan kasebut entuk tonggak sejarah liyane ing puncak industri iki.

2011

Perusahaan Elektronik & Mekanik Jiangsu Zongshen didegake kanthi kerjasama strategis antara Huaihai Holding Group lan Zongshen Group minangka jarak tempuh penting liyane kanggo pengembangan ndhuwur

2014

$ 7,583 yuta dolar diinvestasikan kanggo nggawe Perusahaan Kendaraan Energi Anyar Jiangsu Huaihai kanggo mbangun perusahaan terkemuka ing industri EV.

Perusahaan Tianjin Zongshen didegake kanthi $ 7.583 yuta dolar kanggo nggayuh tata strategis sing signifikan ing pasar Huaibei, dadi basis produksi kendaraan mini paling gedhe ing wilayah iki.

2015

Kanthi kerjasama strategis penting liyane antara Huaihai Holding Group lan Zongshen Group kanggo mujudake tata letak utama ing pasar domestik kidul-kulon nalika nggawe Chongqing Zongshen Vehicle Company lan entuk posisi utama ing industri produksi kendaraan mini ing wilayah iki. 

Grup Huaihai Holding nandur modal akeh dana kanggo entuk mantan Equipment Equipment Navy 4813, sing nggawe raksasa manufaktur tingkat nasional, Huaihai Mechanic & Electronic Technology Co., Ltd, sing dadi awal bisnis komponen inti perusahaan kasebut.

2016

Kerjasama Pembangunan Internasional didegake sadurunge karo industri kanthi strategi Sabuk lan Jalan nasional kanggo nyetabilake jaringan pasar jaban rangkah, nyebarake produk penjualan panas ing saindenging jagad kanggo nggawe landasan sing apik kanggo kemajuan lan pangembangan bisnis klompok.

2017

$ 45 yuta dolar diinvestasikan kanggo nemokake Hongan New Energy Auto Co, Ltd, sing nganyarke rangking bisnis saka kendharaan ekonomi tumuju kendaraan mewah, nambah pangembangan bisnis perusahaan supaya cepet lan sehat.

2018

Ing taun 2018, volume ekspor tahunan mundhak 70%, dadi luwih saka 70% populasi donya, dadi sing pertama ing industri kasebut. 

2019

Ing taun 2019, Huaihai Holding Group nggawe lan ngetrapake strategi pangembangan "Kualitas Tinggi, Lithiumisasi, Globalisasi". Produk ekspor rangking nomer 1 ing industri kasebut suwene 3 taun berturut-turut. Ing taun 2019, strategi globalisasi Huaihai Holding Group wis njupuk langkah sing mantep.

2020

Taun 2020 bakal dadi taun sing luar biasa. Pandemi Covid-19 dadakan memperlambat aliran impor lan ekspor barang, ngalangi sirkulasi rantai pasokan global; investasi asing wis kena pengaruh sacara dramatis, lan pola perdagangan internasional ngalami perubahan sing jero. Kanthi pandhuan strategi pangembangan klompok lan tim kepemimpinan, kabeh karyawan Huaihai International kerja sama kanggo ngatasi kesulitan lan maju kanthi wani. Bisnis perusahaan kasebut entuk rekor anyar lan nulis bab sing apik babagan lelungan pangembangan ing luar negeri Huaihai International.