Tonggak sejarah

1976

Madeg ing taun 1976 karo Xuzhou Liangshankou Vehicle Factory minangka mantan perusahaan, Huaihai Holding Group minangka perusahaan manufaktur kendaraan mini sing paling berkualitas ing lapangan.

1987

Registrasi Merek "Huaihai" nyekseni sejarah pangembangan Industri Kendaraan Mini Cina

1996

Pembentukan Huaihai Holding Group, Provinsi Jiangsu

2003

Yayasan afiliasi, Jiangsu Zongshen Company.Kanthi macem-macem investasi $ 15,1 yuta dolar kanggo entuk 100% pangembangan ing nilai lan output, minangka keajaiban industri

2005

Konstruksi Jiangsu Zongshen 2nd didhukung dening investasi $ 30,3 yuta dolar saka grup kasebut kanggo entuk kapasitas produksi 30,0000 set taunan motor lan mbentuk kekuwatan perusahaan tingkat paling dhuwur ing industri.

2006

Kanthi volume penjualan rangking paling dhuwur ing pasar domestik, Jiangsu Zongshen Company dadi produsen sepeda motor paling gedhe ing China.

2008

Kanthi investasi $83.41 yuta dolar nyumbang kanggo konstrion kaping 3 Jiangsu Zongshen, yayasan swara dibangun kanggo nggayuh kapasitas output yuta lan perusahaan No.1.

2009

Ndhaptar minangka Perusahaan Grup Tingkat Nasional, "Huaihai" dadi pimpinan lan standar ing industri kasebut.

2010

Kanthi investasi $ 15.1 yuta dolar menyang konstruksi Jiangsu Zongshen kaping 4 lan bangunan teknologi sing ambane 140000 meter persegi, perusahaan kasebut entuk tonggak sejarah liyane ing puncak industri iki.

2011

Jiangsu Zongshen Electronic & Mechanic Company didegaké ing kerjasama strategis antarane Huaihai Holding Group lan Zongshen Group minangka jarak tempuh penting liyane ing pangembangan ndhuwur

2014

$ 7.583 yuta dolar nandur modal kanggo ngedegake Jiangsu Huaihai New Energy Vehicle Company kanggo mbangun perusahaan terkemuka liyane ing industri EV.

Tianjin Zongshen Company didegake kanthi $ 7.583 yuta dolar kanggo nepaki tata letak strategis sing signifikan ing pasar Huaibei, dadi basis produksi kendaraan mini paling gedhe ing wilayah iki.

2015

Kanthi kerjasama strategis penting liyane antarane Huaihai Holding Group lan Zongshen Group kanggo mujudake tata letak utami ing pasar domestik kidul-kulon minangka madegaken Chongqing Zongshen Vehicle Company lan ndarbeni posisi anjog ing industri prodhuksi kendaraan mini ing wilayah iki.

Huaihai Holding Group nandur modal dana sing akeh banget kanggo ndarbeni mantan Perusahaan Peralatan Angkatan Laut 4813, mbentuk raksasa manufaktur tingkat nasional, Huaihai Mechanic & Electronic Technology Co., Ltd, sing menehi tandha wiwitan bisnis komponen inti perusahaan.

2016

Kerjasama Pembangunan Internasional diadegake sadurunge industri kanthi strategi Sabuk lan Jalan nasional kanggo nyetabilake jaringan pasar jaban rangkah, nyebar produk penjualan panas ing saindenging jagad kanggo mbangun dhasar sing apik kanggo kemajuan lan pangembangan bisnis grup.

2017

$ 45 yuta dolar wis nandur modhal kanggo nemokake Hongan New Energy Auto Co., Ltd, ngunggahake jangkoan bisnis saka kendaraan ekonomi menyang kendaraan mewah, ningkatake perkembangan bisnis perusahaan dadi cepet lan sehat.

2018

Ing 2018, volume ekspor taunan tambah 70%, nglayani luwih saka 70% pedunung donya, peringkat pisanan ing industri.

2019

Ing 2019, Huaihai Holding Group netepake lan ngetrapake strategi pangembangan "Kualitas Tinggi, Litiumisasi, Globalisasi".Ing 2019, strategi globalisasi Huaihai Holding Group wis njupuk langkah sing mantep.

2020

Taun 2020 ditakdirake dadi taun sing luar biasa.Pandemi Covid-19 sing tiba-tiba nyuda aliran impor lan ekspor barang, ngalangi sirkulasi rantai pasokan global;investasi manca wis dramatically kena pengaruh, lan pola perdagangan internasional ngalami owah-owahan penting.Kanthi panuntun dhumateng saka strategi pembangunan klompok lan tim Kepemimpinan, kabeh karyawan Huaihai International makarya bebarengan kanggo ngatasi kangelan lan Maret maju courageously.Bisnis perusahaan ngrambah rekor anyar lan nulis bab sugih ing Huaihai International lelampahan pembangunan jaban rangkah.