Kabar

  • The easiest way is take a short cut, with Huaihai scooter I do

    Cara sing paling gampang yaiku njupuk dalan cendhak, nganggo skuter Huaihai

    Skuter listrik Huaihai ndadékaké pola urip sing gampang lan entheng ing urip modern, sing ndadekake nyopir tansah à la mode. 17. Desember 10:00, Sugeng rawuh kanggo tindakake kita karo skuter listrik à la model. Alamat: https://fb.me/e/1HYxHPQox
    Waca liyane
  • How to maintain your foldable electric scooter?

    Kepiye carane njaga skuter listrik sing bisa dilipat?

           Skuter listrik saiki dadi alat transportasi sing populer, lan umume ing njaba minangka alat transportasi. Nanging, ing panggunaan saben dina, pangopènan skuter listrik ing mburi nduweni peran penting ing kinerja lan urip. Baterei litium nyedhiyakake daya kanggo skuter listrik lan minangka ...
    Waca liyane
  • Brand New 200CC Motor Tricycle Huiahai Q7O

    Brand New 200CC Motor Tricycle Huiahai Q7O

    Q7 minangka model dodolan paling dhuwur sing didol ing pasar Afrika. Uga minangka salah sawijining produk sing paling kuat kanggo pasar manca. 10 Desember 10:00, ayo goleki sebabe dadi superstar. Alamat: https://fb.me/e/4gMo6wG8R
    Waca liyane
  • The establishment of strategic cooperation between “ORACLE” and “HUAIHAI”.

    Pembentukan kerjasama strategis antarane "ORACLE" lan "HUAIHAI".

    Ing wayah sore tanggal 6 Desember, Wakil Presiden Global ORACLE GROUP, Mr.Ye Tianlu lan delegasi dheweke ngunjungi Taman Industri HUAIHAI HOLDING GROUP. Lin Chao, wakil presiden HUAIHAI HOLDING GROUP, Xing Hongyan, direktur HUAIHAI HOLDING GROUP & general manager HUAIHAI GL...
    Waca liyane
  • Hi-Go, Hi-Safety! Episode 3 of Hi-Go’s debut live

    Hi-Go, Hi-Safety! Episode 3 saka debut langsung Hi-Go

    Hi-Go, Hi-Safety! Sinau luwih lengkap babagan Hi-Safety ing episode 3 saka debut langsung Hi-Go jam 9:30 am (UTC+8) 3 Desember. Dana lan Shawn bakal nggawa sampeyan liwat kabeh fitur safety saka becak listrik iki. Aja kantun iki. Alamat: https://fb.me/e/1lHdYfYAH
    Waca liyane
  • Top five performance electric scooters

    Top limang kinerja skuter listrik

    Apa ukuran ban skuter sing pas? Penampilan skuter kasebut sejatine padha. Ana sawetara prabédan utama sing ora bisa dideleng saka tampilan. Ayo dadi pirembagan bab apa sing bisa ndeleng dhisik. Saiki, umume skuter ing pasar duwe ban udakara 8 inci ...
    Waca liyane
  • Why choose foldable electric scooter as your travel tool?

    Napa milih skuter listrik sing bisa dilipat minangka alat perjalanan sampeyan?

                 Saiki, skuter listrik wis mboko sithik ngganti sepedha listrik lan dadi salah sawijining alat transportasi utama. Nduwe akeh kaluwihan, kayata bobot entheng, kompak, perlindungan lingkungan, lan drive lan mandheg, lan disenengi dening akeh wong. Akeh wong milih...
    Waca liyane
  • Hi-Go, Hi-Energy & Hi-Intelligence! Episode 2 of Hi-Go’s debut live

    Hi-Go, Hi-Energy & Hi-Intelligence! Episode 2 saka debut langsung Hi-Go

    Hi-Go, Hi-Energy & Hi-Intelligence! Nyekel Episode 2 saka debut Hi-Go urip ing 16:00 pm 26. November (+8UTC), minangka Shawn Lu njupuk sampeyan liwat enrgy luar biasa lan Intelligence saka becak listrik anyar iki. Alamat: https://fb.me/e/1X403Esn5
    Waca liyane
  • Hi-Go, Hi-Design & Hi-Comfort! Episode 1 of Hi-Go’s debut live

    Hi-Go, Hi-Design & Hi-Comfort! Episode 1 saka debut langsung Hi-Go

    Hi-Go, High-Design & High-Comfort! Gabung karo Huaihai langsung ing dina Jumuah, 19 November jam 16:00 (+8UTC), tangkap Episode 1 debut Hi-Go langsung, amarga Dana Dong nggawa sampeyan liwat desain lan kenyamanan sing luar biasa saka becak listrik anyar iki. Alamat: https://fb.me/e/1d3LVPJPc
    Waca liyane
  • Huaihai Global is taking part in the 130th Canton Fair

    Huaihai Global melu ing 130th Canton Fair

    Sesi kaping 130 Pameran Impor lan Ekspor China, uga dikenal minangka Pameran Kanton, bakal diwiwiti tanggal 15 Oktober ing formulir offline lan online kanggo pisanan sawise telung edisi online berturut-turut. Pameran Canton kaping 130 bakal nampilake 16 kategori produk ing 51 bagean. Kira-kira 26.000 enten...
    Waca liyane
  • Huaihai QP1: wild, fast, smart, the king of land

    Huaihai QP1: liar, cepet, pinter, raja tanah

    Gabung langsung ing Spanyol, dina Jumuah iki, 17 September nalika kita nggawa sampeyan QP1 Motor Tricycle Pick-up sing nduweni kacepetan maksimal 60km/h, beban maksimal 1.5T, lan tangki bahan bakar ultra-gedhe 16l! Temokake apa sebabe diarani "Raja Tanah" jam 4 PM (+8UTC). Alamat: https://fb.me/e/46taeR7BW  
    Waca liyane
  • Huaihai K-DE, the ideal logistics cargo tricycle for express deliveries.

    Huaihai K-DE, becak kargo logistik sing cocog kanggo pengiriman ekspres.

    Gabung karo Huaihai langsung ing dina Jumuah, 10 September jam 4 PM (+8UTC), amarga kita nampilake becak kargo logistik K-DE sing cocog kanggo kiriman ekspres kanthi kothak kargo sing bisa dicopot. Sinau carane trep kanggo transportasi kontaner lan liyane nalika sampeyan gabung kita langsung. Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8
    Waca liyane