Kabar

  • Huaihai Cargo Tricycle【Q7C】

    Huaihai Cargo Tricycle【Q7C】

    Lampu sing padhang dhuwur nyedhiyakake macem-macem lingkungan cahya, sing bisa madhangi jarak udakara 50 meter, njamin visi nyopir sing jelas ing wayah wengi lan nunggang luwih aman.Ing siji-disambungake φ43 spring kejut absorber nemen mbenakake efek kejut absorber kabeh kendaraan, lan th ...
    Waca liyane
  • Taksi Moto Huaihai 【Q2N】

    Taksi Moto Huaihai 【Q2N】

    Wangun tutup ngarep sing sampurna, dilengkapi sorotan gaya Hawkeye.Desain kandhang sing bisa dicopot nganggo tarpaulin dilapisi PVC sing tahan lama bisa nglindhungi sampeyan saka angin lan udan, nggawe perjalanan sampeyan luwih nyaman.Terpal dilapisi PVC kanthi kekuatan dhuwur kanthi resistensi karat sing apik bisa nglindhungi sampeyan saka ...
    Waca liyane
  • Sepeda Roda Tiga Kargo Global Huaihai【T2】

    Sepeda Roda Tiga Kargo Global Huaihai【T2】

    Tampilan instrumen LED layar warna gedhe nggampangake sopir entuk informasi kendaraan lan duwe rasa sing luwih modern.Sensor kacepetan lan jarak tempuh dianyari kanthi jinis sensor count magnetik Hall anyar, sing bisa ngrekam lan ngitung kacepetan & jarak tempuh luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Sepeda Motor Huaihai 【XLH-8】

    Sepeda Motor Huaihai 【XLH-8】

    Dasbor penunjuk mekanik Ndadekake nunggang luwih nyenengake lan informasi nunggang luwih cetha kanggo ndeleng Deflektor angin pelayaran Desain streamlined Aliran udara pamisah Penampilan apik Kompartemen panyimpenan ngarep Kunci safety multifungsi. Stang gampang dikontrol, lan dilengkapi...
    Waca liyane
  • Carrier Listrik Becak Huaihai【H21】

    Carrier Listrik Becak Huaihai【H21】

    Dikiataken siji-piece atap baja, nglindhungi saka srengenge kobong lan udan;Wiper menehi sesanti cetha ing mangsa udan.Dina udan uga bisa nyenengake lan menarik.Papan kupu ngarep kanthi indikator embossed minangka desain sing paling apik ing industri iki.Booster dhuwur-rendah ...
    Waca liyane
  • Skuter Listrik Huaihai 【LMQH】

    Skuter Listrik Huaihai 【LMQH】

    Kombinasi lampu hemat energi LED Kendaraan. Konsumsi energi suda 50% lan padhange tambah 30%.Lintang-lintang romantis kabeh, tanpa wedi karo wengi sing dawa alon-alon.Instrumen sing prasaja, mung nandheske kacepetan lan status nyopir, kristal cair warna LCD. Tampilan sing cerah ...
    Waca liyane
  • Upacara penyerahan ekspor motor listrik berkecepatan tinggi Huaihai Global menyang Amerika Tengah kasil dianakake

    Upacara penyerahan ekspor motor listrik berkecepatan tinggi Huaihai Global menyang Amerika Tengah kasil dianakake

    Ing tanggal 6 Juli 2022, Huaihai Global ngrayakake upacara serah terima motor listrik kanthi kecepatan tinggi online lan offline, iki minangka langkah pertama Huaihai ngekspor produk kasebut menyang Amerika Tengah.Huaihai saiki duwe pitung pangkalan domestik ing Xuzhou, Tianjin, Chongqing, Wuxi, ...
    Waca liyane
  • Situs web lokal Huaihai Global ing luar negeri wis diluncurake siji-sijine - Situs web Peru

    Situs web lokal Huaihai Global ing luar negeri wis diluncurake siji-sijine - Situs web Peru

    Bubar, situs web lokalisasi pasar Huaihai Global Peru wis diluncurake, sing kanthi intuisi lan jelas nyedhiyakake pangguna jaban rangkah karo merek, produk, saluran lan fungsi tampilan informasi lan pitakon liyane, sing ora mung nyedhiyakake posisi penting kanggo Huaihai kanggo entuk sistematis ...
    Waca liyane
  • Skuter Listrik Huaihai 【MINE】

    Skuter Listrik Huaihai 【MINE】

    Sorotan LED bisa ngirit energi 30% tinimbang lampu umum.Lampu sorot LED 50% luwih dhuwur tinimbang cahya umum.Nyopir luwih aman ing wayah wengi.Madhangi perjalanan mudik Instrumen LCD layar gedhe kanthi presisi dhuwur, tampilan wektu nyata kacepetan, daya, jarak tempuh lan informasi liyane, bisa ...
    Waca liyane
  • Skuter Listrik Huaihai 【Vesper】

    Skuter Listrik Huaihai 【Vesper】

    Geometris 12 pcs lampu dhuwur-padhang, materi LED, dilengkapi gaya U-shaped daytime running lights, area iradiasi nambah 20%, amba cahya-emitting amba, cahya kuwat kanggo lelungan wengi, mesthekake safety kulo!¢ 220mm dual disc brake karo sistem CBS sing bisa rem sim...
    Waca liyane
  • Electric Scooter kanggo sampeyan

    Nduwe salah siji saka skuter listrik paling apik tegese sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab nemokake Bird utawa Jeruk Nipis utawa sawetara rental scooter liyane ing dalan, wus iku daya lan ora dinged munggah ing sawetara cara.Apa maneh, ana macem-macem liyane nalika sampeyan mutusake tuku pilihan sampeyan dhewe ...
    Waca liyane
  • Apa Skuter Listrik Off-Road Patut Dituku?

    Macet ing omah sampeyan lan bosen?Nindakake mandhiri mung bakal nyebabake asil sing luwih negatif kayata kasepen lan depresi, mula kenapa sampeyan tetep ing omah yen sampeyan bisa metu adoh saka wong liya?Pandemi iki ora bakal cepet rampung, mula yen sampeyan tetep ing njero ruangan, kemungkinan ...
    Waca liyane