. China EEC Electirc Scooter ALPHA karo High Power 2000W Hub Motor pabrik lan supplier |Huaihai Holding Group

EEC Electirc Scooter ALPHA karo High Power 2000W Hub Motor

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

ukuran Kinerja
Panjang × Jembar × Dhuwur 1900mm × 770mm × 1190mm Pendakian 30%
Wheelbase 1400 mm Range 100km
Min. Ground Clearance 170 mm Wektu Ngisi daya 6 jam (pengisi daya 5A)
Dhuwur lungguh 800 mm / /
Kerangka Sistem Daya
Shock Absorber ngarep Minyak Damping Langsung Akting Shock Absorber kacepetan maksimum 45 km/j
Shock Absorber mburi Minyak Damping Langsung Akting Shock Absorber Tipe Motor Hub motor
Spesifikasi Ban Depan/Reae 120/70-12 Rim Ngarep: 2.75-12 Rim mburi: 3.5-12 Daya Rated 2000W, standar tes EEC R85
Mode Rem Ngarep Rem Cakram Hidrolik Piston Ganda 220mm Daya maksimum 3600W (input)-3100W (output)
Mode Rem mburi Rem Cakram Hidrolik Piston Ganda 190mm Torsi Max 130N.M 100RPM
Swinarm Die Casting saka Aluminium Alloy Maksimum Discharge Saiki 50A
Bahan Rangka Baja Karbon Kualitas Tinggi Solusi Kontrol Motor FOC
Max Payload 200 kg Fase Output Maksimum Arus 180A
Baterei Sistem Listrik
Unit baterei Baterei Lithium Lampu LED Kab
Tegangan 72V Lampu Nguripake LED
Kapasitas 30AH Lampu Ekor LED
Standar Pengisian Arus 5A-10A Lampu Rem LED
Standar Discharge saiki 30A Dashboard LED
Max.Mbusak Saiki 50A Port Pengisian USB

ALPHA详情页_01 ALPHA详情页_02 ALPHA详情页_03 ALPHA详情页_04 ALPHA详情页_05 ALPHA详情页_06 ALPHA详情页_07


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa aku bisa duwe conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita duwe saham sampel ing Munster, Jerman, sampeyan bisa pesen sampel dhisik.Mangga sok dong mirsani manawa rega sampel kita beda karo rega produksi massalQ2: Apa sampeyan duwe pusat layanan ing luar negeri?
    A: Ya, kita duwe pusat layanan ing Eropah lan kita nyedhiyani call center, pangopènan, spare parts, logistics lan warehousing layanan panutup kabèh Eropah, support door to door transport, proses bali etc.Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?
    A: Ya, kita bakal nampa OEM ing jumlah tuku taun tartamtu.Saiki jumlah pesenan minimal 10.000 saben taun. Q4: Apa aku bisa nambah logo dhewe utawa milih warna dhewe?
    A: Ya sampeyan bisa.Nanging kanggo ngganti logo lan werna, MOQ 1000 bêsik saben pesenan utawa kanggo diskusi tartamtu.

    P5: Apa sampeyan duwe e-sepeda, e motor?
    A: Ya, kita duwe e-sepeda lan motor e, nanging saiki kita ora bisa nindakake dhukungan dropshipping.

    Q6: Apa istilah pembayaran?
    A: Kanggo urutan sampel, iku 100% TT advance.
    Kanggo pesenan produksi massal, kita nampa pembayaran TT, L/C, DD, DP, Trade Assurance.Q7: Apa wektu pangiriman sampeyan?
    A: Kanggo pesenan sampel, kudu njupuk 2 minggu kanggo nyiyapake lan wektu pengiriman gumantung saka jarak saka gudang ing Eropa utawa AS menyang lokasi kantor sampeyan
    Kanggo pesenan produksi massal, butuh 45-60 dina produksi lan wektu pengiriman gumantung saka angkutan lautQ8: Apa sertifikat sampeyan duwe?
    A: We have CE,TUV, KBA, FCC,MD, LDV, RoHS, WEEE etc. Uga kita bisa nyedhiyani sembarang certificate related kanggo products.Q9: Carane ora pabrik nindakake kontrol kualitas?
    A: Kita bakal miwiti proses kontrol kualitas wiwit awal produksi.Sajrone kabeh proses kita bakal nerusake
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC lan liya-liyane.

    Q10: Apa layanan sawise-sales sampeyan?
    A: Garansi produk kabeh produk kita yaiku 1 taun, lan kanggo agen, kita bakal ngirim sawetara suku cadang lan nyedhiyakake video pangopènan kanggo mbantu ndandani bebarengan.Yen iku sabab saka baterei utawa karusakan serius, kita bisa nampa nganyari maneh saka pabrik.

    Q11: Where is pabrik Panjenengan?Kepiye carane bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Kita minangka perusahaan klompok, produk sing beda-beda diprodhuksi ing kutha sing beda amarga kita nggunakake sumber daya industri lan rantai pasokan, saiki kita duwe luwih saka 6 basis produksi skuter listrik ing Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin dll. Mangga hubungi kita kanggo ngatur kunjungan.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita