. China EEC Electric Scooter 947 Big Power Electric Motorcycle pabrik lan supplier |Huaihai Holding Group

EEC Electric Scooter 947 Big Power Electric Motorcycle

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

947详情页_01

 

ukuran
Kinerja
Panjang × Jembar × Dhuwur
1950mm × 670mm × 1140mm
Pendakian
30%
Wheelbase
1400 mm
Range
60 Km
Min. Ground Clearance
190 mm
Wektu Ngisi daya
4H (pengisi daya 5A)
Dhuwur lungguh
770 mm
Akselerasi (0-45)
9S
Kerangka
Sistem Daya
Shock Absorber ngarep
Minyak Damping Langsung Akting Shock Absorber
kacepetan maksimum
45 km/j
Shock Absorber mburi
Minyak Damping Langsung Akting Shock Absorber
Tipe Motor
Hub motor
Spesifikasi Ban Depan/Reae
110 / 70-12 Rim ngarep: 2.75-12
Daya Rated
2000W, standar tes EEC R85
Mode Rem Ngarep
Rem Cakram Hidrolik Piston Ganda 220mm
Daya maksimum
3200W (input)-2500W (output)
Mode Rem mburi
Rem Cakram Hidrolik Piston Ganda 190mm
Torsi Max
120N.M 100RPM
Swinarm
Die casting saka aluminium alloy
Maksimum Discharge Saiki
45A
Bahan Rangka
Die casting aluminium alloy swingarm
Solusi Kontrol Motor
FOC
Max Payload
200 kg
Fase Output Maksimum Arus
150A
Baterei
Sistem Listrik
Unit baterei
Baterei Lithium
Lampu LED Kab
Tegangan
72V
Lampu Nguripake LED
Kapasitas
20 Ah
Lampu Ekor LED
Standar Pengisian Arus
5A-10A
Lampu Rem LED
Standar Discharge saiki
23A
Dashboard LED
Max.Mbusak Saiki
45 A
/
/

947详情页_02 947详情页_03 947详情页_04 947详情页_05 947详情页_06 947详情页_07


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa aku bisa duwe conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita duwe saham sampel ing Munster, Jerman, sampeyan bisa pesen sampel dhisik.Mangga sok dong mirsani manawa rega sampel kita beda karo rega produksi massalQ2: Apa sampeyan duwe pusat layanan ing luar negeri?
    A: Ya, kita duwe pusat layanan ing Eropah lan kita nyedhiyani call center, pangopènan, spare parts, logistics lan warehousing layanan panutup kabèh Eropah, support door to door transport, proses bali etc.Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?
    A: Ya, kita bakal nampa OEM ing jumlah tuku taun tartamtu.Saiki jumlah pesenan minimal 10.000 saben taun. Q4: Apa aku bisa nambah logo dhewe utawa milih warna dhewe?
    A: Ya sampeyan bisa.Nanging kanggo ngganti logo lan werna, MOQ 1000 bêsik saben pesenan utawa kanggo diskusi tartamtu.

    P5: Apa sampeyan duwe e-sepeda, e motor?
    A: Ya, kita duwe e-sepeda lan motor e, nanging saiki kita ora bisa nindakake dhukungan dropshipping.

    Q6: Apa istilah pembayaran?
    A: Kanggo urutan sampel, iku 100% TT advance.
    Kanggo pesenan produksi massal, kita nampa pembayaran TT, L/C, DD, DP, Trade Assurance.Q7: Apa wektu pangiriman sampeyan?
    A: Kanggo pesenan sampel, kudu njupuk 2 minggu kanggo nyiyapake lan wektu pengiriman gumantung saka jarak saka gudang ing Eropa utawa AS menyang lokasi kantor sampeyan
    Kanggo pesenan produksi massal, butuh 45-60 dina produksi lan wektu pengiriman gumantung saka angkutan lautQ8: Apa sertifikat sampeyan duwe?
    A: We have CE,TUV, KBA, FCC,MD, LDV, RoHS, WEEE etc. Uga kita bisa nyedhiyani sembarang certificate related kanggo products.Q9: Carane ora pabrik nindakake kontrol kualitas?
    A: Kita bakal miwiti proses kontrol kualitas wiwit awal produksi.Sajrone kabeh proses kita bakal nerusake
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC lan liya-liyane.

    Q10: Apa layanan sawise-sales sampeyan?
    A: Garansi produk kabeh produk kita yaiku 1 taun, lan kanggo agen, kita bakal ngirim sawetara suku cadang lan nyedhiyakake video pangopènan kanggo mbantu ndandani bebarengan.Yen iku sabab saka baterei utawa karusakan serius, kita bisa nampa nganyari maneh saka pabrik.

    Q11: Where is pabrik Panjenengan?Kepiye carane bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Kita minangka perusahaan klompok, produk sing beda-beda diprodhuksi ing kutha sing beda amarga kita nggunakake sumber daya industri lan rantai pasokan, saiki kita duwe luwih saka 6 basis produksi skuter listrik ing Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin dll. Mangga hubungi kita kanggo ngatur kunjungan.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita