. China EEC Electric Scooter MINE karo pabrik Baterei Lithium Detachable lan supplier |Huaihai Holding Group

EEC Electric Scooter MINE karo Baterei Lithium sing bisa dicopot

Katrangan singkat:

Panel instrumen LCD lengkap definisi tinggi lan bar ngowahi multi-fungsi ngemot teknologi industri.Desain nunggang ergonomis ndadekake lelampahan ora kesel maneh lan pedal sing luwih dawa bisa mbentang sikil.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

5 Deskripsi Produk

Jeneng motor listrik legal dalan iki yaiku DB(Xi YUE).Kaya jenenge, penampilane khas banget.Lampu ngarep matriks, cahya sing luwih cetha. Kendaraan kasebut dilengkapi ember kursi gedhe, papan panyimpenan kira-kira kaping telu luwih gedhe tinimbang mobil biasa. Ban ngarep 12 inci mburi nyedhiyakake Pengalaman nunggang luwih nyaman.Motor iki ditondoi kanthi wujud unik.Yen sampeyan pengin pengalaman kacepetan luwih cepet, sampeyan bisa uga kudu milih.

Legal moped listrik wis dadi populer banget ing kalangan wong enom, utamane ing kalangan milenial, sing golek cara anyar kanggo lelungan minangka alternatif kanggo tuku mobil.Bagéyan saka daya tarik moped listrik kanggo legal dalan diwasa yaiku sawetara sing diiklanake minangka kendaraan sing bisa dilakokno tanpa lisensi lan registrasi.Nanging iki tegese padha dilarang ing dalan?Kepiye babagan moped legal sing dilabeli minangka "legal ing dalan"?Apa digolongake motor, moped, mini moto, utawa liya-liyane?

Apa aku butuh Lisensi kanggo numpak moped listrik?
Motor listrik iki sah ing umume negara.Kanggo komuter sing kudu lelungan kanthi cepet, moped listrik minangka pilihan utama.Sawetara negara mbutuhake lisensi motor kanggo numpak moped listrik.Mangga takon hukum lokal kanggo rincian.

Apa moped listrik sing paling apik?
Pancen angel yen ora jatuh cinta karo mobil listrik iki sepisanan.Padha sah ing dalan lan kanthi tekane sistem baterei lithium-ion sing luwih ramah lingkungan, motor listrik iki dadi luwih entheng lan ngisi daya luwih cepet.

Sepeda motor e-moto sing cocok dienggo ing dalan kudu kuwat lan kuwat supaya bisa nuruti jinis lalu lintas ing dalan sing dilewati.Sepeda urban e sing sah ing dalan kudu dilengkapi ban tengen, sistem suspensi lan sistem kemudi dalan, uga piranti safety tartamtu, kayata spion spion, lampu, sinyal giliran, lan klakson (syarat bisa beda-beda ing saben negara. )

Ukuran Sakabèhé 1830*710*1095 mm
Motor Listrik 72V2000W Hub Motor Listrik
Pengontrol 72V 55A
Ban F/R 120/70-12 Tubeless
Rim ngarep Aluminium Alloy Kab
Sistem Rem Disk / disk
Absorber ngarep Absorber Hidrolik 30mm Kab
Absorber mburi Absorber Hidrolik 30mm Kab
Lampu Kepala Lampu Kepala LED Kab
Tampilan LCD Warna Digital
Kacepetan 60Km/j
Baterei Baterei Lithium 72V30AH
Milleage 80-90km
Konfigurasi liyane Ndandani siji-tombol, Mode Parkir, 3 Kacepetan
Loading Quantity SKD75/40′HQ

喜悦详情页

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa aku bisa duwe conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita duwe saham sampel ing Munster, Jerman, sampeyan bisa pesen sampel dhisik.Mangga sok dong mirsani manawa rega sampel kita beda karo rega produksi massalQ2: Apa sampeyan duwe pusat layanan ing luar negeri?
    A: Ya, kita duwe pusat layanan ing Eropah lan kita nyedhiyani call center, pangopènan, spare parts, logistics lan warehousing layanan panutup kabèh Eropah, support door to door transport, proses bali etc.Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?
    A: Ya, kita bakal nampa OEM ing jumlah tuku taun tartamtu.Saiki jumlah pesenan minimal 10.000 saben taun. Q4: Apa aku bisa nambah logo dhewe utawa milih warna dhewe?
    A: Ya sampeyan bisa.Nanging kanggo ngganti logo lan werna, MOQ 1000 bêsik saben pesenan utawa kanggo diskusi tartamtu.

    P5: Apa sampeyan duwe e-sepeda, e motor?
    A: Ya, kita duwe e-sepeda lan motor e, nanging saiki kita ora bisa nindakake dhukungan dropshipping.

    Q6: Apa istilah pembayaran?
    A: Kanggo urutan sampel, iku 100% TT advance.
    Kanggo pesenan produksi massal, kita nampa pembayaran TT, L/C, DD, DP, Trade Assurance.Q7: Apa wektu pangiriman sampeyan?
    A: Kanggo pesenan sampel, kudu njupuk 2 minggu kanggo nyiyapake lan wektu pengiriman gumantung saka jarak saka gudang ing Eropa utawa AS menyang lokasi kantor sampeyan
    Kanggo pesenan produksi massal, butuh 45-60 dina produksi lan wektu pengiriman gumantung saka angkutan lautQ8: Apa sertifikat sampeyan duwe?
    A: We have CE,TUV, KBA, FCC,MD, LDV, RoHS, WEEE etc. Uga kita bisa nyedhiyani sembarang certificate related kanggo products.Q9: Carane ora pabrik nindakake kontrol kualitas?
    A: Kita bakal miwiti proses kontrol kualitas wiwit awal produksi.Sajrone kabeh proses kita bakal nerusake
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC lan liya-liyane.

    Q10: Apa layanan sawise-sales sampeyan?
    A: Garansi produk kabeh produk kita yaiku 1 taun, lan kanggo agen, kita bakal ngirim sawetara suku cadang lan nyedhiyakake video pangopènan kanggo mbantu ndandani bebarengan.Yen iku sabab saka baterei utawa karusakan serius, kita bisa nampa nganyari maneh saka pabrik.

    Q11: Where is pabrik Panjenengan?Kepiye carane bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Kita minangka perusahaan klompok, produk sing beda-beda diprodhuksi ing kutha sing beda amarga kita nggunakake sumber daya industri lan rantai pasokan, saiki kita duwe luwih saka 6 basis produksi skuter listrik ing Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin dll. Mangga hubungi kita kanggo ngatur kunjungan.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita