Model Paten Desain Anyar Penumpang Tricycle Listrik Hi-GO

Katrangan singkat:

Sepeda listrik penumpang New Design kanthi model dhasar lan cerdas opsional, konsep desain mobil iki yaiku lelungan ijo, lan kapasitas penumpang maksimal mobil iki yaiku 6 wong.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Sepeda listrik listrik kanggo plancongan

Sepeda listrik listrik penumpang kanggo wong diwasa

Sepeda listrik listrik kanthi teknologi paten 

Jinis Kendaraan : E-Otomatis Model : K33
Dawa: 2650mm Jembar: 1300mm
Jinis motor: PMSM Mode nyopir: RR
Suspensi ngarep: Penyerap Shocker nganggo dual rocker arm Suspensi mburi: penundaan mburi & semi poros suspensi mburi independen
Dhuwur: 1720mm Basis roda: 2000mm
Trek rodha: 1150mm Reresik lemah > 160mm
Min diameteripun ngowahi 7m Struktur awak: Awak- pigura sasis
Kapasitas muat (wong) 6 bobot curb: 410kg
Maks. kacepetan 50kph jarak tempuh saben muatan: > 100km
Tegangan batere 72 Kapasitas (KWh) 8

01

04

03

02


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa aku bisa duwe conto sadurunge produksi massal?
    A : Ya, kita duwe conto saham ing Munster, Jerman, sampeyan bisa pesen conto dhisik. Elinga yen rega sampel kita beda karo harga produksi massal Q2: Apa sampeyan duwe pusat layanan jaban rangkah?
    A: Ya, kita duwe pusat layanan ing Eropa lan nyedhiyakake pusat panggilan, pangopènan, suku cadang, layanan logistik lan pergudangan sing nutupi saindenging Eropa, dhukungan saka transportasi lawang menyang lawang, proses bali dll. Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?
    A : Ya, kita bakal nampa OEM ing jumlah tuku taun tartamtu. Saiki jumlah pesanan minimum yaiku 10.000 saben taun. Q4: Apa aku bisa nambah logo dhewe utawa milih warna dhewe?
    A : Ya bisa. Nanging kanggo logo lan warna pangowahan, MOQ yaiku 1000 lembar saben pesenan utawa kanggo diskusi tartamtu.

    P5: Apa sampeyan duwe e-bike, e motor?
    A: Ya, kita duwe motor e-bike lan e, nanging saiki ora bisa ndhukung dropshipping.

    Q6 : Apa istilah pembayaran?
    A : Kanggo pesen conto, luwih dhisik 100% TT.
    Kanggo order produksi massal, kita nampa pembayaran TT, L / C, DD, DP, Jaminan Dagang. Q7 : Jam berapa kiriman?
    A : Kanggo pesen conto, butuh 2 minggu kanggo nyiapake lan wektu pengiriman gumantung saka jarak saka gudang kita ing Eropa utawa AS menyang lokasi kantor sampeyan
    Kanggo pesenan produksi massal, butuh 45-60 dina produksi lan wektu pengiriman gumantung karo kapal laut Q8: Sertifikat apa sing sampeyan duwe?
    A: Kita duwe CE, TUV, KBA, FCC, MD, LDV, RoHS, WEEE lan liya-liyane. Uga bisa nyedhiyakake sertifikat apa wae sing ana gandhengane karo produk. Q9: Kepiye pabrik sampeyan nindakake kontrol kualitas?
    A: Kita bakal miwiti proses kontrol kualitas wiwit wiwitan produksi. Sajrone kabeh proses, kita bakal nerusake
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC lan liya-liyane.

    Q10 : .Layane layanan dodolan kaya apa?
    A: Garansi produk kabeh kanggo 1 taun, lan kanggo agen, kita bakal ngirim alat ganti lan nyedhiyakake video pangopènan kanggo mbantu ndandani. Yen nyebabake batere utawa kerusakan serius, kita bisa nampa perbaikan pabrik.

    Q11: Pabrik sampeyan dununge? Kepiye carane aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Kita minangka perusahaan klompok, macem-macem produk sing diproduksi ing kutha sing beda-beda amarga nggunakake sumber daya industri kanthi lengkap lan menehi rantai, saiki kita duwe luwih saka 6 basis produksi skuter listrik ing Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin dll. hubungi kita kanggo ngatur kunjungan.

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita