. China New Model Patent Design Penumpang Electric Tricycle Hi-GO pabrik lan supplier |Huaihai Holding Group

Model Anyar Desain Paten Penumpang Tricycle Listrik Hi-GO

Katrangan singkat:

Becak listrik penumpang Desain Anyar kanthi model dhasar lan cerdas opsional, konsep desain mobil iki yaiku perjalanan ijo, lan kapasitas penumpang maksimal mobil iki yaiku 6 wong.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Tricycle listrik kanggo commuting

Tricycle listrik penumpang kanggo wong diwasa

Becak listrik kanthi teknologi paten

Tipe Kendaraan: E-Otomatis Model: K33
dawa: 2650 mm Jembar: 1300 mm
Tipe Motor: PMSM Mode nyopir: RR
Suspensi ngarep: Shocker absorber karo lengen rocker dual Suspensi mburi: trailing arm & semi poros suspensi mburi independen
Dhuwur: 1720 mm Jarak sumbu roda: 2000 mm
Trek roda: 1150 mm Min Ground Clearance: > 160 mm
Min ngowahi diameteripun 7m Struktur awak: Rangka sasis awak
Kapasitas muatan (wong) 6 bobot kerb: 410 kg
Maks.kacepetan 50kph mileage saben biaya: > 100 km
voltase baterei 72 Kapasitas (KWh) 8

01

04

03

02


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa aku bisa duwe conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita duwe saham sampel ing Munster, Jerman, sampeyan bisa pesen sampel dhisik.Mangga sok dong mirsani manawa rega sampel kita beda karo rega produksi massalQ2: Apa sampeyan duwe pusat layanan ing luar negeri?
    A: Ya, kita duwe pusat layanan ing Eropah lan kita nyedhiyani call center, pangopènan, spare parts, logistics lan warehousing layanan panutup kabèh Eropah, support door to door transport, proses bali etc.Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?
    A: Ya, kita bakal nampa OEM ing jumlah tuku taun tartamtu.Saiki jumlah pesenan minimal 10.000 saben taun. Q4: Apa aku bisa nambah logo dhewe utawa milih warna dhewe?
    A: Ya sampeyan bisa.Nanging kanggo ngganti logo lan werna, MOQ 1000 bêsik saben pesenan utawa kanggo diskusi tartamtu.

    P5: Apa sampeyan duwe e-sepeda, e motor?
    A: Ya, kita duwe e-sepeda lan motor e, nanging saiki kita ora bisa nindakake dhukungan dropshipping.

    Q6: Apa istilah pembayaran?
    A: Kanggo urutan sampel, iku 100% TT advance.
    Kanggo pesenan produksi massal, kita nampa pembayaran TT, L/C, DD, DP, Trade Assurance.Q7: Apa wektu pangiriman sampeyan?
    A: Kanggo pesenan sampel, kudu njupuk 2 minggu kanggo nyiyapake lan wektu pengiriman gumantung saka jarak saka gudang ing Eropa utawa AS menyang lokasi kantor sampeyan
    Kanggo pesenan produksi massal, butuh 45-60 dina produksi lan wektu pengiriman gumantung saka angkutan lautQ8: Apa sertifikat sampeyan duwe?
    A: We have CE,TUV, KBA, FCC,MD, LDV, RoHS, WEEE etc. Uga kita bisa nyedhiyani sembarang certificate related kanggo products.Q9: Carane ora pabrik nindakake kontrol kualitas?
    A: Kita bakal miwiti proses kontrol kualitas wiwit awal produksi.Sajrone kabeh proses kita bakal nerusake
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC lan liya-liyane.

    Q10: Apa layanan sawise-sales sampeyan?
    A: Garansi produk kabeh produk kita yaiku 1 taun, lan kanggo agen, kita bakal ngirim sawetara suku cadang lan nyedhiyakake video pangopènan kanggo mbantu ndandani bebarengan.Yen iku sabab saka baterei utawa karusakan serius, kita bisa nampa nganyari maneh saka pabrik.

    Q11: Where is pabrik Panjenengan?Kepiye carane bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Kita minangka perusahaan klompok, produk sing beda-beda diprodhuksi ing kutha sing beda amarga kita nggunakake sumber daya industri lan rantai pasokan, saiki kita duwe luwih saka 6 basis produksi skuter listrik ing Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin dll. Mangga hubungi kita kanggo ngatur kunjungan.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita