Carrier Listrik Becak Huaihai【H21】

Dikiataken siji-piece atap baja, nglindhungi saka srengenge kobong lan udan;Wiper menehi sesanti cetha ing mangsa udan.Dina udan uga bisa nyenengake lan menarik.
Papan kupu ngarep kanthi indikator embossed minangka desain sing paling apik ing industri iki.