Model laris Huahai - becak kargo Q1V

Nyekel langsung urip dina Jumuah tanggal 20 Agustus iki, jam 4 sore (+8 UTC) kanggo nampilake model laris Huahai - truk kargo barang Q1V! Temokake kenapa becak bensin sederhana iki sing dilengkapi mesin tenaga tinggi sing adhem kanthi hawa lan ngekspor global kanthi langsung.

Alamat: https://fb.me/e/kmPjHN0tt

611b3336d0b1f_611b3354d0610

 


Wektu kiriman: Aug-17-2021