Huaihai Global melu ing Canton Fair kaping 130

Sesi kaping 130 pameran impor lan ekspor China, uga dikenal minangka Pameran Canton, bakal diwiwiti tanggal 15 Oktober nganggo formulir offline lan online kanggo kaping pisanan sawise telung edisi online berturut-turut.

Canton Fair 130 bakal nampilake 16 kategori produk ing 51 bagean. Kira-kira 26.000 perusahaan saka China lan luar negeri bakal melu pameran online lan offline kanthi area pameran offline sing tekan 400.000 meter persegi.

Kabeh perusahaan pameran ing Pameran offline bakal online kanthi bebarengan. Situs web resmi nyedhiyakake platform nampilake, nggawe match, lan layanan e-commerce lintas batas.

Bakal ana udakara 100 ewu pamiarsa offline lan udakara 200 ewu pembeli ing pameran pameran sing bakal teka, miturut prakiraan utama sing digawe dening Departemen Perdagangan Provinsi Guangdong.

Huaihai Global melu ing Canton Fair online lan offline terpadu kaping pisanan. Ing pameran kaping 130 iki, kita nampilake macem-macem kendharaan berkualitas tinggi sawise 730 dina lan debut tuk-tuk baterai lithium kecepatan tinggi "Hi-Go" (becak).
Gabung saka 15 Oktober-19 Okt, bukak ing booth 9.0 C36-C37 utawa meh ing kene:https://ex.cantonfair.org.cn/pc/zh/exhibitor/4ab00000-005f-5254-5c81-08d7ed7a6f78/

6cdae33368eafd4bace9ba46cab0365


Wektu kiriman: Okt-16-2021