Huaihai K-DE, becak kargo logistik sing ideal kanggo pangiriman ekspres.

Gabung karo Huaihlangsung urip ing dina Jumuah, 10 September jam 4 sore (+ 8UTC), nalika nyedhiyakake trisik kargo logistik K-DE sing cocog kanggo pangiriman ekspres kanthi kothak kargo sing bisa dicopot. Sinau babagan kepenak transportasi kontainer lan liya-liyane nalika gabung langsung.

Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8

61372abd032b6_61372ad042ecd


Wektu kiriman: Sep-07-2021