Huaihai QP1: alam bébas, cepet, pinter, raja negara

Gabung langsung nganggo basa Spanyol, dina Jumuah tanggal 17 September iki nalika ngeterake QP1 Motor Tricycle pick-up sing nduwe kecepatan maksimal 60km / jam, momotan maksimal 1,5T, lan tanki bahan bakar paling gedhe 16l! Temokake sebabe diarani "Raja Bumi" jam 4 sore (+ 8UTC).

Alamat: https://fb.me/e/46taeR7BW

qp1 12

 


Wektu kiriman: Sep-14-2021