Taksi Moto Huaihai 【Q2N】

Wangun tutup ngarep sing sampurna, dilengkapi sorotan gaya Hawkeye.Desain kandhang sing bisa dicopot nganggo tarpaulin dilapisi PVC sing tahan lama bisa nglindhungi sampeyan saka angin lan udan, nggawe perjalanan sampeyan luwih nyaman.
Terpal dilapisi PVC kanthi kekuatan dhuwur kanthi resistensi karat sing apik bisa nglindhungi sampeyan saka ultraviolet lan udan.