Huaihai Cargo Tricycle【Q7C】

Lampu sing padhang dhuwur nyedhiyakake macem-macem lingkungan cahya, sing bisa madhangi jarak udakara 50 meter, njamin visi nyopir sing jelas ing wayah wengi lan nunggang luwih aman.
Ing siji-disambungake φ43 spring kejut absorber nemen mbenakake efek kejut absorber kabeh kendaraan, lan prewangan setir nggedhekake ndadekake ngarep kejut absorber luwih aman lan luwih gampang sak nyopir.