Sepeda Roda Tiga Kargo Global Huaihai【T2】

Tampilan instrumen LED layar warna gedhe nggampangake sopir entuk informasi kendaraan lan duwe rasa sing luwih modern.
Sensor kacepetan lan jarak tempuh dianyari karo jinis anyar sensor Hall Magnetik, sing bisa ngrekam lan ngitung kacepetan & jarak tempuh kanthi luwih akurat.