Kendharaan Listrik sing Gayane Apik, Terjangkau Huaihai VA3

Gabung karo Huaihai langsung dina Jumuah, 27 Agustus jam 4 sore (+ 8UTC), nalika nyedhiyakake Kendaraan Listrik Huaihai VA3 Listrik sing apik lan terjangkau. Fitur olahraga sing siyap saka SUV lan gaya busana kutha dadi sedan supaya urip saben dinane luwih apik lan luwih trep. Sinau luwih lengkap nalika gabung langsung. Aja lali iki.

Alamat: https://fb.me/e/Jsme2tx8

612455282b021_612455324bebf


Wektu kiriman: Aug-24-2021