Sepeda Motor Huaihai 【XLH-8】

Dasbor penunjuk mekanik

Ndadekake nunggang luwih nyenengake lan informasi nunggang luwih cetha kanggo ndeleng

Deflektor angin pelayaran

Desain streamlined

Aliran udara pamisah

Penampilan ganteng