. China EEC Vesper Dewasa Skuter Listrik Kanthi 72V 20AH Baterei Lead-asam kanggo Pabrik Commuting lan supplier |Huaihai Holding Group

EEC Vesper Dewasa Skuter Listrik Kanthi Baterei Asam Timbal 72V 20AH kanggo Komuter

Katrangan singkat:

Lampu LED, padhange dhuwur lan hemat energi, rem cakram ngarep lan mburi sensitif instrumen layar LED, visual apik.Wiwitan tanpa kunci, 5-7 detik tanpa tumindak kanthi otomatis ngunci, trep lan cepet lan pengontrol motor gelombang sinus nduweni daya kuwat lan swara sing kurang.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Skuter Listrik Kacepetan Dhuwur

Motor Listrik Tenaga Besar Kab

Skuter Listrik Penumpang kanthi 2 Kursi

Ukuran Sakabèhé 1890x650x1127 (mm)
Tipe Motor Hub Motor/DC/Sine Wave/C35
Daya Rated 2500W
Daya Puncak 3100W
Mode Pangiriman Penggerak poros
Pengontrol 72V2500W
Maks.saiki 45A
Suspensi ngarep 31 damping hidrolik
Mode Suspensi mburi Penyerapan kejut hidrolik
Shock Absorber mburi 31 damping hidrolik
Min.Ground Clearance 180 mm
Ban Ban vakum ukuran 120-70/12
Tipe Rem Disk/Disc
Mode Rem Piring / Piring
Maks.Kacepetan 65 KM/J
Baterei Baterai Asam Timbal 72V20AH / 60V30AH
Mileage Per Charge 55KM/65KM
Wektu Ngisi daya 6-8H
Bobot Kerep 68kg
Dirating Bobot Gross 218KG
Maks.Dirancang Bobot Gross 248KG
40HQ Container Packing Qty. SKD 75set/40HQ

Vesper详情页 (1) Vesper详情页 (2) Vesper详情页 (3) Vesper详情页 (4) Vesper详情页 (5) Vesper详情页 (6) Vesper详情页 (7)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q1: Apa aku bisa duwe conto sadurunge produksi massal?
    A: Ya, kita duwe saham sampel ing Munster, Jerman, sampeyan bisa pesen sampel dhisik.Mangga sok dong mirsani manawa rega sampel kita beda karo rega produksi massalQ2: Apa sampeyan duwe pusat layanan ing luar negeri?
    A: Ya, kita duwe pusat layanan ing Eropah lan kita nyedhiyani call center, pangopènan, spare parts, logistics lan warehousing layanan panutup kabèh Eropah, support door to door transport, proses bali etc.Q3: Apa sampeyan nampa OEM utawa ODM?
    A: Ya, kita bakal nampa OEM ing jumlah tuku taun tartamtu.Saiki jumlah pesenan minimal 10.000 saben taun. Q4: Apa aku bisa nambah logo dhewe utawa milih warna dhewe?
    A: Ya sampeyan bisa.Nanging kanggo ngganti logo lan werna, MOQ 1000 bêsik saben pesenan utawa kanggo diskusi tartamtu.

    P5: Apa sampeyan duwe e-sepeda, e motor?
    A: Ya, kita duwe e-sepeda lan motor e, nanging saiki kita ora bisa nindakake dhukungan dropshipping.

    Q6: Apa istilah pembayaran?
    A: Kanggo urutan sampel, iku 100% TT advance.
    Kanggo pesenan produksi massal, kita nampa pembayaran TT, L/C, DD, DP, Trade Assurance.Q7: Apa wektu pangiriman sampeyan?
    A: Kanggo pesenan sampel, kudu njupuk 2 minggu kanggo nyiyapake lan wektu pengiriman gumantung saka jarak saka gudang ing Eropa utawa AS menyang lokasi kantor sampeyan
    Kanggo pesenan produksi massal, butuh 45-60 dina produksi lan wektu pengiriman gumantung saka angkutan lautQ8: Apa sertifikat sampeyan duwe?
    A: We have CE,TUV, KBA, FCC,MD, LDV, RoHS, WEEE etc. Uga kita bisa nyedhiyani sembarang certificate related kanggo products.Q9: Carane ora pabrik nindakake kontrol kualitas?
    A: Kita bakal miwiti proses kontrol kualitas wiwit awal produksi.Sajrone kabeh proses kita bakal nerusake
    IQC, OQC, FQC, QC, PQC lan liya-liyane.

    Q10: Apa layanan sawise-sales sampeyan?
    A: Garansi produk kabeh produk kita yaiku 1 taun, lan kanggo agen, kita bakal ngirim sawetara suku cadang lan nyedhiyakake video pangopènan kanggo mbantu ndandani bebarengan.Yen iku sabab saka baterei utawa karusakan serius, kita bisa nampa nganyari maneh saka pabrik.

    Q11: Where is pabrik Panjenengan?Kepiye carane bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Kita minangka perusahaan klompok, produk sing beda-beda diprodhuksi ing kutha sing beda amarga kita nggunakake sumber daya industri lan rantai pasokan, saiki kita duwe luwih saka 6 basis produksi skuter listrik ing Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Tianjin dll. Mangga hubungi kita kanggo ngatur kunjungan.

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita